Vuur van de Heer

Ontkenning van verantwoordelijkheid

De kwaliteit en de inhoud van de externe paginas die kunnen bezocht worden via de links gepubliceerd op deze website heb ik niet onder controle. Op het ogenblik dat ik elke link toevoegde bezocht ik de externe pagina en kon geen illegale of onaangepaste inhoud observeren. Maar ik controleer deze paginas niet en kan niet garanderen hoe ze evolueren na de link gepubliceerd te hebben op mijn site. Voor illegale, valse of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade veroorzaakt door het gebruik of niet gebruik van dergelijke informatie, blijven enkel de auteurs van de externe paginas als verantwoordelijken.

Het feit dat een link gepubliceerd is op mijn site betekent niet noodzakelijk dat ik alle opinies uitgedrukt op de verwezen externe pagina goedkeur. Gebruik uw eigen onderscheidingsvermogen om te bepalen of de inhoud van de externe paginas overeenstemt met uw christelijke geloof, zoals tot uitdrukking is gebracht in het volgende Bijbelvers:

U moet alles wat gezegd en gedaan wordt, op zijn echtheid beproeven en alles wat goed is, vasthouden.
(1 Thessalonicenzen 5:21)
Dat God je zegene en beware.
In naam van de Heer Jezus Christus.
Help me alsjeblieft het woord te verspreiden over mijn getuigenis en mijn website. Als je een website hebt of een electronische of gedrukte publicatie, overweeg dan een link naar deze site te plaatsen of een gedeelte van de inhoud over te nemen.
Als je geholpen bent door de inhoud van deze pagina of als je gewoon je waardering wil tonen, of als je mijn familie en persoonlijke ministeriële inspanningen wenst te steunen, zend me dan a.u.b. een schenking van om het even welk bedrag via Paypal.
5 25 125 250 500 1,250 5,000
Credits:   ChristArt   Font Awesome Orange Butterfly Image © Tratong dreamstime & Stock Free Images
Copyright © 2001-2024 Bart De Wolf.
U mag de inhoud van deze site kopiëren, verspreiden en doorgeven, mits vermelding van of plaatsing van link naar "www.VuurVanDeHeer.org" of "www.bart-de-wolf.com".
Overname van de inhoud moet gebeuren zonder commerciële doeleinden.
U mag de overgenomen inhoud niet wijzigen, transformeren, of bewerken.
Andere voorwaarden vermeld in de CC BY-NC-ND 3.0 Licentie van Creative Commons zijn van toepassing.
Ik heb ONWANKELBAAR vertrouwen in u, Heer. (Psalmen 26:1)