Vuur van de Heer

De Heer Jezus reikte naar mij uit via een evenement van FGBMFI.

In juli 1996 verhuisde ik van België naar El Salvador.

Een half jaar later, in februari 1997, werd ik uitgenodigd op een evenement van de Fraternidad Internacional de Hombres de Negocio del Evangelio Completo (afkorting: FIHNEC). Dit is de spaanstalige tak van Full Gospel Business Men's Fellowship International (afkorting: FGBMFI). In het Nederlands wordt hier soms naar verwezen als Internationale Gemeenschap van Volle Evangelie Zakenlieden.

Mijn deelname aan dit evenement in een hotel te San Salvador was het begin van een heel nieuw leven.

Een jaar later ging ik naar mijn eerste seminarie van Full Gospel en een paar weken later begon ik naar een kerk te gaan zoals gesuggereerd wordt in het seminarie.

Vele buitengewone dingen hebben sindsdien plaats gevonden. U kan veel details lezen in mijn getuigenis.

Sommige leden hebben mij gemaild om te vragen wat de naam FGBMFI doet op "zo een religieuze site". Het antwoord is zeer eenvoudig : ik getuig wat de Heer doet in mijn leven en Full Gospel maakt daar integraal deel van uit.

De Heer Jezus Christus gebruikte Full Gospel om naar mij uit te reiken. In Full Gospel groeide mijn eerste liefde voor Hem. Tijdens mijn verblijf in El Salvador was ik van 1999 tot 2010 actief lid van het chapter "Siete Mares" .

Full Gospel heeft mij geleerd naar de kerk te gaan en de Heer te zoeken. Dat is wat ik constant doe, en de Heer heeft geantwoord met buitengewone tekens en wonderen.

Full Gospel heeft mij geleerd te getuigen van mijn leven en van de manifesteringen van de Heer, en daartoe heb ik deze website opgezet, om Zijn getuige te zijn "tot de verste uithoeken van de wereld". (Handelingen 1:8)

Ja, ik besef dat mijn website er nogal religieus uitziet. Maar wat kan ik daaraan doen? Het is de Glorie van de Heer die zich gemanifesteerd heeft in mijn leven!

In het tweede gedeelte van het Visioen dat hij van God ontving, zag Demos Shakarian "mannen met hun armen en handen opgeheven in aanbidding". Nu heeft de Heer deze transformatie in mij tot stand gebracht. Ik sta versteld van alle grootse dingen die de Heer doet.

Ik zoek de Heer met heel mijn hart. Ik bied mij 's ochtends bij Hem aan. Ik bid, ik lees in de Bijbel. Ik ga naar de kerk. Ik probeer mijn naaste lief te hebben. Ik probeer mij gans de tijd door de Geest te laten leiden. Zoals Demos zag, sta ik met de armen en handen opgeheven in aanbidding van God.

Bent u nooit naar een evenement van fgbmfi geweest?

Als u nog geen christelijke gelovige bent of als u een grote twijfelaar bent, kom dan a.u.b. naar de evenementen en geef uzelf de kans te luisteren naar onze getuigenissen terwijl u geniet van een maaltijd. Wij proberen niet u te overtuigen, wij vertellen alleen maar de naakte feiten.

Als u al een christen bent, dan wilt u misschien naar de evenementen komen om verfrissende getuigenissen te horen over wat de Heer doet in onze levens.

Full Gospel is geen kerk, de evenementen vinden niet plaats in kerkgebouwen. Er zijn ontbijten, middag- en avondmalen in hotels en restaurants.

Full Gospel heeft evenementen in bijna alle landen. Misschien is er een evenement dichtbij u.

Kijk op de site van Belgiëof van Nederland of op de website van FGBMFI International.

Dat God je zegene en beware.
In naam van de Heer Jezus Christus.
Help me alsjeblieft het woord te verspreiden over mijn getuigenis en mijn website. Als je een website hebt of een electronische of gedrukte publicatie, overweeg dan een link naar deze site te plaatsen of een gedeelte van de inhoud over te nemen.
Als je geholpen bent door de inhoud van deze pagina of als je gewoon je waardering wil tonen, of als je mijn familie en persoonlijke ministeriële inspanningen wenst te steunen, zend me dan a.u.b. een schenking van om het even welk bedrag via Paypal.
5 25 125 250 500 1,250 5,000
Credits:   ChristArt   Font Awesome Orange Butterfly Image © Tratong dreamstime & Stock Free Images
Copyright © 2001-2024 Bart De Wolf.
U mag de inhoud van deze site kopiëren, verspreiden en doorgeven, mits vermelding van of plaatsing van link naar "www.VuurVanDeHeer.org" of "www.bart-de-wolf.com".
Overname van de inhoud moet gebeuren zonder commerciële doeleinden.
U mag de overgenomen inhoud niet wijzigen, transformeren, of bewerken.
Andere voorwaarden vermeld in de CC BY-NC-ND 3.0 Licentie van Creative Commons zijn van toepassing.
Ik heb ONWANKELBAAR vertrouwen in u, Heer. (Psalmen 26:1)